تبلیغات
ساخت كد آهنگساخت كد موزیک آنلاین
جاوا - آموزش پخت غذا Online User

چت روم


دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین

در حال بارگذاری...
جستجو در عناوین مطالب
آموزش پخت غذا

طرز تهیه کیک پنیر

 

مواد لازم:

شیر مایع  ---------------------------    یک پیمانه

روغن   ------------------------------    یک پیمانه

آرد   ---------------------------------    یک پیمانه

پنیر مایع  ---------------------------    یک پیمانه

شکر   ------------------------------    یک پیمانه

پکینگ پودر   -----------------------    1 قاشق غذاخوری

وانیل   -----------------------------     کمی

طرز تهیه:

تمام مواد را مخلوط می کنیم و به مدت 25-20 دقیقه با درجه حرارت متوسط در فر می گذاریم تا آماده شود.



مرغ با گردو

 

مواد لام:

مرغ به تعداد نفرات    -----------------   هشت تكه

مغز گردو ساییده‌شده   --------------    یك پیمانه

پودر شكر  -----------------------------    یك قاشق مرباخوری

گرد نان سفید   -----------------------     یك پیمانه

آرد سفید  -----------------------------     به میزان لازم

تخم‌مرغ  -------------------------------     دو عدد

نمك و فلفل  --------------------------     به میزان لازم

آب    ----------------------------------     به میزان لازم

طرزتهیه:

تخم‌مرغ‌ها را با دو تا سه قاشق غذاخوری آب ولرم و كمی نمك هم می‌‌زنیم. نمك، فلفل، مغزگردو و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم. مرغ را به آرد سفید آغشته كرده سپس در تخم‌مرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان می‌غلتانیم و بعد مرغ را در روغن سرخ می‌كنیم تا طلایی شود. برای گرفتن روغن اضافی، مرغ را روی دستمال قرار می‌‌دهیم سپس آن را سرو می‌كنیم.






برگرسیب زمینی و عدس

 

مواد لازم :

 

عدس  -----------------------------    ‌یک پیمانه

سیب زمینی متوسط  -----------    ۲  عدد، خرد شود

روغن زیتون -----------------------     ۴/۱ پیمانه

پیاز  --------------------------------   یک عدد، کاملا ریز شود

سیر  ------------------------------    یک حبه، کاملا ریز شود

پودر زیره  --------------------------    ‌یک قاشق چای‌خوری

پنیر فتا  ---------------------------    ۲/۱ پیمانه، خرد شود

گوجه فرنگی خرد شده  ---------     ۲/۱ پیمانه

گشنیز خرد شده  ----------------     ۲ قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده تازه  ------------     ۲ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ  --------------------------     ۲ عدد، هم زده شود

آرد سوخاری   --------------------     یک پیمانه

ماست  ---------------------------     ۲/۱ پیمانه

 

طرز تهیه:

 

درون قابلمه‌ای ۲ پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.

نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت ۳ دقیقه درون آن تفت دهید.

سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید.

مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید.

دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآورید.

هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید.

پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند.

مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند.

برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید.

 

وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

 



سوپ زمستانی هندی

 

مواد لازم برای4 تا 6 نفر:

 

پرك جو   -------------------------------------     صدگرم

روغن گیاهی  -------------------------------    دو قاشق غذاخوری

دانه زیره سبز   ------------------------------    یك قاشق غذاخوری

دانه خردل قهوه‌ای   -------------------------    یك دوم قاشق غذاخوری

فلفل سبز  ----------------------------------     دو عدد، دانه گرفته و ساطوری شده

برگ بو  --------------------------------------     یك عدد

میخك  ---------------------------------------    دو عدد

چوب دارچین   ------------------------------    یك عدد

زردچوبه  ------------------------------------     یك دوم قاشق غذاخوری

پیاز   ----------------------------------------     یك عدد، ساطوری شده

سیر   ---------------------------------------     دو بوته، ساطوری شده

هویج  ---------------------------------------     یك عدد، حلقه حلقه شده

كدو حلوایی  --------------------------------    دویست گرم، خرد شده

سیب‌زمینی  -------------------------------     دویست گرم، خرد شده

پاپریكا  --------------------------------------     یك قاشق غذاخوری

گشنیز خشك  -----------------------------     یك قاشق غذاخوری

عدس قرمز  -------------------------------      دویست گرم

گوجه‌فرنگی  ------------------------------      دو عدد، ساطوری شده

گشنیز تازه  -------------------------------      یك بوته كوچك، ساطوری شده

پودر زنجبیل  ------------------------------      یك قاشق غذاخوری

آبلیمو    ----------------------------------       یك قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

1. پرك جو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی، بپزید. بعد وقتی ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذارید. همزمان، روغن را در دیگچه عمیقی حرارت دهید و دانه‌های خردل و زیره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، میخك، دارچین و زردچوبه را در آن سرخ كنید تا بوی ادویه بلند شده و صدای سرخ شدن دانه‌ها را بشنوید! حالا پیاز و سیر را به دیگچه اضافه كرده و برای 5 تا 8 دقیقه بپزید تا كاملا نرم شوند. حالا هویج، سیب زمینی و كدو حلوایی را اضافه كرده و هم بزنید تا مطمئن شوید تمام سبزی‌ها به روغن و ادویه‌ها آغشته شده‌اند. حالا پاپریكا و گشنیز خشك را روی مواد بپاشید و دوباره هم بزنید.

 

2. حالا عدس قرمز، پرك جو و گوجه فرنگی را همراه با 1.7 لیتر آب به دیگچه اضافه كنید. حرارت را زیاد كرده تا محتویات ظرف به جوش ‌‌آید و بعد زیر اجاق را كم كنید تا سبزی‌ها كم‌كم ترد و پخته شوند. وقتی عدس‌ها كاملا پخت، آبلیمو، زنجبیل و گشنیز ساطوری شده را به ظرف اضافه كنید.

 

نكته: این غذا سرشار از فیبر است و 4 واحد از 5 واحد فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.



سوفله اسفناج

مواد لازم:

اسفناج  ------------------ یک کته یا یک بسته با ساقه پاک کنید و بشورید

سیر   ---------------------چهار تا پنج حبه بزرگ

سیر و اسفناج ها رو تو غذاساز بریزید تا خرد شوند وبا 30 گرم کره در ماهیتابه و اسفناج ها رو تفت بدین تا آبش گرفته بشه اگر آبش گرفته نشد اشکالی نداره با همون وضع استفاده کنید

سس سفید یک پیمانه  دستور سس تو گراتن سبزیجات آورده شده کمی بگردین پیداش میکنید اگر نشد از پودرهای آماده برای سس سفید استفاده کنید طبق دستور روی جلدش آماده کنید

گوشت چرخ کرده و پیاز خرد کرده نگینی را تفت بدین تا خوب پخته بشه ادویه و نمک فراموش نشه به اندازه 5/1 تا 1پیمانه بشن

پنیر پیتزا یا پارمزان به اندازه یک سوم بسته رنده کنید و با سس و اسفناج و گوشت و پیاز خوب مخلوط کنید .

کف و دیواره ظرف پیرکس رو با 20 گرم کره چرب کنید مواد رو تو ظرف پیرکس بزارین و به اندازه یک سوم بسته پنیر روش بزارین و تو فربه مدت نیم ساعت بزارین تا روش کمی برشته بشه


ترشی حرما

برای درست كردن ترشی خرما، برخلاف دیگر ترشی‌ها نیازی به سركه نیست؛ بنابراین اگر از جمله افرادی هستید كه به سركه حساسیت دارید، می‌توانید همراه با غذایتان از ترشی خرما استفاده كنید.
مزیت دیگر این ترشی نیز سرعت آماده‌سازی آن است؛ این ترشی نه‌تنها سریع درست می‌شود بلكه به سرعت نیز جا می‌افتد.

مواد لازم:

خرما  ------------------------------------------    یك كیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا كنید)
سماق كوبیده شده  -------------------------    نیم كیلوگرم
تمبر هندی جوشیده   -----------------------     نیم كیلوگرم
آب لیموترش   --------------------------------     یك لیوان
دارچین ساییده شده  ------------------------     یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی
مغز گردوی خردشده  -------------------------    100 گرم (در صورت تمایل)
دانه انار   --------------------------------------    50 گرم (در صورت تمایل)
نمك و فلفل  ----------------------------------     به میزان لازم

طرز تهیه:
1 - دو سه لیوان آب را در كاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه كنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل كنید. تمبر هندی را نیز در یكی دو لیوان آب خیس كنید و بگذارید حدود 24ساعت بماند.
پس از این مدت، آن را نیز صاف كنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در كاسه فلزی گودی با هم مخلوط كنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه كنید.
2 - تركیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش كرده و مخلوط را كناری بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ كرده یا در دستگاه خردكن له كنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه كنید.
نكته: برای اینكه ترشی خرما كاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یكدست شود و ترشی جا بیفتد.
در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه كنید و پس از مخلوط كردن با خرما، ترشی را نوش جان كنید.



طریقه کمپوت کردن میوه جات

به دو طریق می توان کمپوت درست کرد.

1- میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند.

2- روش دوم کمپوتهایی که درست می کنیم اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم مانده گاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت. برای اینکه کمپوت خوبی درست کنیم میوه هایی که انتخاب می کنیم نباید له باشد زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود و در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید و از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.وقتی که کاملاً سرد شد روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شودو در شیشه ا ی را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه می چینیم و آب سرد می ریزیم تا 2 سانت به در آن مانده و روی حرارت می گذرایم و زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت کرده سرد که شد در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم. اگر تمام نکات رعایت شود و در شییشه هوا نکشد با این روش بهترین کمپوت را درست می کنیم و این عمل هم به اقتصاد خانواده کمک می کند و هم به سلامت بودن خانواده چون مواد شیمیایی و ضدکپک و غیره در آن بکار نمی رود.

توت فرنگی : میوه هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 5 دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیریم.

گیلاس : میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نمی آوریم و زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب 10 دقیقه کافی است.

زردآلو : میوه هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را هسته آن را در می آوریم و پوست هلو را هم می گیریم و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 15 دقیقه کافی است.

سیب : میوه هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کرده و زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب 20 دقیقه کافی است. (البته سیب و گلابی را تکه تکه می کنیم.)



طریقه خشک کردن سبزیجات

برای اینکه سبزیجاتی که خشک می کنیم رنگ آن تغییر نکند و کاملاً سبز بماند به چند نکته زیر باید توجه کنیم.

- پاک کردن سبزیجات : موقع پاک کردن توجه داشته باشیم که روی سبزیها سفید نباشد یا شته نداشته باشد که هر دو مورد جزء آفت گیاه است و هیچوقت سبزیجاتی مثل نعناع، ریحان، مرزه و .... را با دست روی ساقه بطرف پائین نکشیم و بصورت پرپر پاک کنیم چون سبزی سیاه می شود.

2- شستن سبزیجات : وقتیکه بخواهیم سبزی را بشوئیم اول باید در یک ظرف آب بریزیم (البته آب ولرم) و بعد سبزیها را داخل آب بریزیم تا گل و لای آن شسته شود و با دست سبزی را از توی آب بیرون می آوریم و در سبد می ریزیم ظرف محتوی آب را خالی کرده می شوئیم و مجدداً آب سرد می ریزیم و کمی مایه ظرفشوئی البته روی دستمان می ریزیم و دستها را بهم می مالیم و داخل آب توزیع می کنیم و بعد سبزی را داخل آب نهایتاً 4 الی 5 دقیقه می گذرایم سبزی را از داخل آب بیرون می آوریم و مجدداً آب سرد می ریزیم (عمل بالا باعث انگل زدایی می شود) و سبزی را داخل آب می ریزیم و بعد از اینکه سبزی را از داخل آب بیرون آوردیم هرگز آب را با فشار روی سبزی نمی ریزیم.

3- گرفتن آب سبزیجات : زمانیکه سبزی شسته را در سبد ریختیم با زدن ضربه آب آن را می گیریم و اگر نیاز باشد روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا کاملاً آب سبزی گرفته شود.

4- تیز بودن چاقو : وقتیکه سبزیها را بخواهیم خورد کنیم کاملاً چاقو باید تیز باشد در غیر اینصورت سبزیها له می شوند.

5- خشک کردن : سبزیها را روی پارچه تمیز می ریزیم و در مجاورت هوا در سایه آنرا خشک می کنیم و تا زمانیکه سبزیها کاملاً خشک شوند چندین بار سبزیها را با دست جابجا می کنیم تا یک سبزی سبز خیلی خوبی خشک کنیم و این را هم بگویم که می توان جلوی پنکه یا روی فن سبزی را خشک کرد. وهرگز جلوی آفتاب بصورت مستقیم سبزی را خشک نمی کنیم چون تغییر رنگ می دهد. علاوه بر سبزیهایی مثل شوید، جعفری و تره، گشنیز ، شنبلیله و غیره ...... سبزیجاتی مثل فلفل سبز یا فلفل دلمه ای قرمز و غیره آنهار ا هم در سایه مجاورت هوا خشک می کنیم.

پابریکا : که همان فلفل دلمه ای قرمز است. برای خشک کردن آن اول می شوئیم و بعد آن را تکه تکه می کنیم و دانه های آن را بیرون می ریزیم و می گذرایم در سایه مجاورت هوا خشک شودو بعد آسیاب کرده و در شیشه می ریزیم و استفاده می کنیم. پاپریکا یکی از ادویه جات خیلی خوب بشمار می رود.

6- نگهداری سبزیجات خشک : برای اینکه عطر سبزیجات و ادویه جات کاملاً محفوط بماندو از بین نرود آنها را در جای خشک و در شیشه یا ظروف فلزی نگهداری کنیم چون ظروف پلاستیک عطر و بوی سبزیجات و ادویه جات را به خوبی حفظ نمی کند.






طرز تهیه شله زرد و تزیین شله زرد

 

 

مواد لازم برای چهار ظرف نمونه ی تصویر :

 

  برنج ----------------------------  2 لیوان

  شكر  --------------------------  4 لیوان

  گلاب  --------------------------  1 لیوان

• کره   ----------------------------  5 تا 6 قاشق سوپ‌خوری

  خلال بادام  --------------------  سه چهارم لیوان

  خلال پسته برای تزیین -------   به دلخواه

  زعفران و هل -----------------    به اندازه ی لازم

  دارچین برای تزیین -----------    به اندازه ی لازم

   آب سرد  ---------------------   14تا 16 لیوان

 

طرز تهیه:

برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.

آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه 14 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌ های کار کمی زعفران به برنج و آب بیفزاید تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خودتان تصمیم بگیرید کم کم بیفزاید و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزاید به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.

اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید در این مدت تمام وقت آنرا زیر نظر داشته باشید و مدام بهم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخرهای کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر ، گلاب، هل و کره را به آن بیفزاید و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست چون مقدار آب داده شده کفایت می کند ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.

برای خلال بادام‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد، خلال بادام را بعضی در آخر طبخ شله زرد توی شله زرد می‌ریزند و بعضی زودتر دلیل این کار این است که بعضی دوست دارند خلال بادام سفت باشد و بعضی برعکس دوست دارند خلال بادام نرم باشد این بستگی به سلیقه خود شما دارد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید خلال بادام را در ظرفی جداگانه بجوشانید و هنگامی که نرمی (سفتی) آن باب میل شما بود آنرا کنار بگذارید و در آخر طبخ شله زرد خلال بادام را به شله زرد بیفزاید و کمی هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد.

دقت کنید وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزید نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته دقت کنید شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد. ولی خوب وقتی تمام شد زیاد نباید شل باشد.

بعد از خاتمه کار شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آنرا تزئین کنید

تزیین شله زرد برای نذری در ماه محرم وصفر


آموزش کیک هویج

 

 

 

مواد لازم:

 

كره  --------------------------------------   225 گرم.

شكر قهوه ای  --------------------------    225 گرم

تخم مرغ   -------------------------------   4 عدد

پوست پرتقال رنده شده  --------------   یك عدد

آب لیمو ترش   -------------------------   یك قاشق سوپ خوری

آرد  -------------------------------------    175 گرم

بكینگ پودر  ----------------------------    یك قاشق چای خوری

بادام پودر شده  -----------------------   50 گرم

هویج رنده شده  ----------------------   350 گرم

گردوی ریز شده -----------------------    115 گرم

قالب گرد -------------------------------    به ابعاد 20 سانتی متر یك عدد

 

طرز تهیه:

 

فر را با دمای 150 درجه گرم كنید. كره و شكر را با هم بزنید تا به صورت كرم در آید. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا كنید. زرده های تخم مرغ را تك تك به مخلوط شكر و كره اضافه نمایید. در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و آب لیمو را به مواد افزوده و خوب با همزن بزنید تا مواد یك دست شود. آرد و بكینگ پودر را مخلوط كرده و پودر بادام را به آن افزوده و تمام مواد را به مخلوط اولیه بیافزایید و در انتها هویج و گردو را به مابقی مواد اضافه كنید. نهایتاً سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید و به مواد فوق بیافزایید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را داخل یك قالب كه قبلاً با كاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و قالب را مدت یك ساعت و نیم در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. بعد از سرد شدن كیك ، كاغذ روغنی را از آن جدا كرده و برش بزنید. توجه: در صورتی كه شكر قهوه ای در دسترس نبود، می توانید از همان مقدار شكر معمولی استفاده كنید.




تعداد کل صفحات:53)     1 2 3 4 5 6 7 ...


نوشته شده توسط: amin mosavi  روز پنجشنبه 29 دی 1390 در ساعت 10:59 ق.ظ | نظرات()
مطالب پیشین (آخرین پست های ارسالی)
 :: اس ام اس های دلشکسته
 :: اس ام اس حالگیری به پسرها
 :: جک
 :: عزرائیل در تاکسی !
 :: انشاء....
 :: ریسک (داستان طنز)
 :: ترنم........؟
 :: شعر طنز
 :: هیچكس در دل تاریكی شب
 :: گلچین شعرهای زیبا
 :: تشخیص عشق واقعی
 :: فیلتر شکن
 :: مشعل
 :: آنلاین بازی
 :: چگونه در حداقل زمان به اندامی متناسب دست یابیم


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما


کد پخش زنده برای سایت شما

Online User
<